Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvordan montere en Titanium mover del 2

Da begynner vi på det elektriske arbeidet

23 Så gjør vi klart for montering av styreenheten til anlegget, finn en plass denne skal stå gjerne nærmest mulig batteriet.

24 Lag et hull gjennom gulvet. Påse at du ikke treffer varmekabler eller vannbåren varmesystem i gulvet. Det er normalt helt trygt å lage et hull like ved eksisterende hull i gulvet som fabriukken har laget og er du i tvil kan du snakke med din forhandler.

Bunghull

 

Kontrollenhet under sofaen

25 Styreenheten går i dette tilfellet under den sofaen, rett ved siden av batteriboks.

Kabling

26 Vi markerer kablene med medfølgende kabelmarkører (selv om du kan bruke tape), på denne måten vet vi hva som er når det gjelder å koble dem til styreenheten.

Ledningsnett for campingvogn

27 Hold alle kablene i samme lengde for å sikre samme spenning til alle motorer og unngå å kveile dem da dette kan føre til at det oppbygges varme. Blir kablene lagt i forskjellige lengder kan vogna dra skjevt. pga spenningsfall.Rute ledningene

28 Vi planlegger ruting av kablene under gulvet, samler de på midten og leder de videre i retning styreenheten og batteriet.

Beskytt kabelen

29 Beskytt kablene med den medfølgende spiralslangen. Dette gjelder spesielt i de områdene gniss mot ledningene kan oppstå

30 Rute begge kablene fra hver motor til midten av vogna og samle de sammen før du leder alle fire ledningene inn i spiralslangen.

31 Fest deretter spiralslangen med ledningene opp i gulvet på vognas underside. Bruk tetningsmasse på alle skruer som skrues inn i gulvet.

Fest trunking

32  Før kablene gjennom det eksisterende hullet nær kontrollenheten.

Krymp ledningsendene

Krymp enden av ledningene

 

33 Deretter avisolerer vi enden av ledningene og monterer kabelskoene på. De medfølgende krympestrømpene skal brukes.

Hovedbryter

34 Monter hovedbryteren på egnet sted. Denne skal monteres nærmest mulig batteriet, og den må installeres. Å hoppe over dette vil føre til at anlegget tapper batteriet ditt mens det ikke er i bruk.Strømkabler

35 Monter kabelskoene som medfølger, bruk krympestrømpene du får med i settet.

 Chassismedlem

36  Led de deretter til batterikassen og koble ledningene til kabelskoene på batteriet.

Batteriboks

Kontroll boks

37 Koble til kablene til hjenren i henhold til koblingsskjemaet i manualen.

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Programmer håndenheten i henhold til manualen, dette er forskjellig fra om du har 1 aksel med drift eller 2 aksler med drift.

Start systemet med et dobbelt trykk på fjernkontrollens PÅ-knapp. Det høres et pip og vi hører et elektronisk klikk fra styreenheten.

 

Tilbake